Symposium Vierdejaarsstudenten SPH Leiden

Vierdejaarsstudenten Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) van Hogeschool Leiden organiseren op 23 januari een symposium over de veranderende samenleving. Het symposium is bedoeld voor maatschappelijk werkers, sociaal pedagogisch hulpverleners en andere belangstellenden. De toegang is gratis. De afgelopen maanden hebben de studenten onderzoek gedaan naar de veranderingen in de samenleving en de gevolgen daarvan voor de cliënten van sociaal pedagogisch hulpverleners en maatschappelijk werkers, organisaties en voor de beroepsbeoefenaren zelf. Het gaat om een breed scala aan onderwerpen dat in diverse workshops aan de orde komt. De workshops worden in drie ronden gehouden, zodat belangstellenden van een groot aantal onderwerpen kennis kunnen nemen.

De bijeenkomst begint om 9.45 uur en duurt tot circa 16.30 uur. De presentatie is in handen van de studenten Elizabeth Hamelinck en Marit Agterhof. Het symposium wordt geopend door Anja Machielse, schrijfster van het boek “Sociaal Isolement”. Belangstellenden kunnen zich bij binnenkomst en tijdens de eerste pauze inschrijven voor de voor de workshops. Het symposium vindt plaats in de aula van Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden. De Hogeschool is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie voor een routebeschrijving en het volledige programma www.hsleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×