Frisse start Café Favoriet

Café Favoriet gaat dit jaar weer fris van start met een keur aan nieuwe dichters en muzikanten. Op dinsdag 30 januari, vanaf 20.30 uur, zal er weer een gevarieerd programma zijn. In de melancholiek getinte gedichten van Lisan Lauvenberg vallen dorps- en stadsleven samen. Jan Sakko, voorheen werkzaam voor de Verenigde Naties in Azië en Afrika, leest voor uit korte verhalen, waarmee hij geregeld in de prijzen valt. En dan de muziek: eenvoudig, puur en soms zelfs experimenteel zijn de nummers van The Weak and the Strong, die afgewisseld worden door de Nederlandstalige liedjes van singer/songwriter Maarten Willems.

De toegang is gratis.

Locatie: de foyer van het LAK Theater,Cleveringaplaats1, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×