foto: Bernhard Fuchs

Voorstelling over vriendschap en eetbaarheid

Op 28 januari zal de kindervoorstelling ‘Wolf’ door ‘Huis aan de Amstel’ in het LAK Theater spelen. Deze jeugdvoorstelling, geschikt vanaf zes jaar, gaat over vriendschap en eetbaarheid. “Wolf heeft honger, maar heeft niets in huis. Op zijn slee gaat hij door het barre winterweer om buiten de deur te gaan eten. Daar is een restaurant: een boerderij met lichtjes en een stal ernaast. Wolf wil zijn slee in de stal parkeren. Binnen slaapt een verrukkelijk Schaap”. ‘Huis aan de Amstel’ zet met prachtig spel, melancholieke accordeonmuziek en een oogstrelend decor een liefderijke theaterbewerking neer.

De voorstelling is gebaseerd op het boek “Schaap met Laarsjes” van Maritgen Matter (Zilveren Griffel 2003). Volgens de Telegraaf “de mooiste wintervoorstelling van dit seizoen”. Trouw schreef: “Een tijdloos sprookje, waar je ademloos naar kijkt”.

Aanvang: 15.00 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071-5124890, of via de website: www.laktheater.nl

LAK Theater Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×