Voorzittersdebat Stichting Jongeren en Politiek

Aanstaande donderdag organiseert de Stiching Jongeren en Politiek (JeP) een debat tussen de landelijke kopstukken van de politieke jongerenorganisaties CDJA (jongeren van het CDA), DWARS (GroenLinks), Jonge Democraten (D66), JOVD (VVD) en de JS (PvdA). Het debat gaat over de toekomst van het milieubeleid, de rol die politieke jongerenorganisaties hebben en de toekomst van het universitair onderwijs.

Deelnemers aan het debat zijn: Maarten Neuteboom (vice-voorzitter CDJA), Steven de Vries (duo-voorzitter politiek DWARS), Peter Scheffer (voorzitter JS), Ton Monasso (voorzitter JD) en Sabine Koebrugge (voorzitter JOVD). Het debat wordt geleid door Wouter den Hollander.

Meer informatie staat op www.sjep.nl. Het debat wordt gehouden in de bovenzaal van D’Oude Harmonie aan de Breestraat 16 en begint om 19.30 uur.

De Stichting Jongeren en Politiek (JeP) is een samenwerkingsverband dat in 1996 is opgericht door de Leidse afdelingen van een vijftal politieke jongerenorganisaties (CDJA, DWARS, JD, JOVD en JS). Het hele jaar door organiseert JeP politieke debatten, lezingen en politieke simulatiespelen voor jongeren in de Leidse regio.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×