Lachen is gezond

Op 30 januari kan er weer eens flink worden gelachen bij de nieuwe theaterkomedie ‘Dubbel op’ in de Leidse Schouwburg. Het spelen van een klucht is een ware kunst, die komiek Jon van Eerd verstaat als geen ander. Het Brabants Dagblad: “Alles draait om snelheid, timing en vakmanschap.” De Telegraaf meldt: “Van Eerd is snel, weet feilloos te timen en beschikt over een geweldige mimiek” Na ‘Tel uit je Winst’, ‘De tante van Charlie’ en ‘Een rits te ver’ is van Eerd nu het stralende middelpunt in deze nieuwe theaterkomedie, waarin hij een dubbelrol speelt. Hij is zowel de plastisch chirurg die dubieuze schoonheidsbehandelingen verricht, als zijn sullige tweelingbroer.

Lucie de Lange, die ook te zien was in ‘Een Rits te ver’, wordt als directrice van het instituut meegezogen in een hilarische wirwar van vergissingen en persoonsverwisselingen. Ook dit keer blijkt: lachen is gezond!

Spel: Jon van Eerd, Lucie de Lange, Esther Roord, Marjolein Algera, Han Oldigs en Rolf Koster. Meer info op: www.vventertainment.nl

Aanvang van de voorstelling: 20.15 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×