Getuigen gezocht van verkeersongeval

Op de kruising van de Dellaertweg met de Rijnsburgerweg/ Schuttersveld heeft op zaterdag 20 januari een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s betrokken waren wat leidde tot materiele schade. Een 58 jarige bestuurder uit Noordwijk reed in zijn auto vanaf de Schipholweg over de Dellaertweg. Aangekomen bij de kruising wilde hij linksaf slaan. Een 49 jarige bestuurder uit Rijnsburg reed vanaf het Schuttersveld in de richting van de Rijnsburgerweg. Aangekomen bij de kruising wilde hij rechtdoor de spoortunnel inrijden. Op het moment dat de Noordwijker ging rijden omdat hij, zo verklaart hij, groen licht had zag hij in een flits de auto van de Rijnburger van links komen.

De Rijnsburger verklaart eveneens groen licht te hebben gehad toen hij de kruising opreed. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden bij de politie van Leiden Centrum via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×