VVD wil niet meedenken over Ombuigingen voor Nieuw Beleid

De gemeenteraad is door de burgemeester uitgenodigd voor een conferentie Ombuigingsoperatie “Ruimte voor Nieuw Beleid”. De fractie van de VVD zal van deze uitnodiging echter geen gebruik maken, zo meldt fractievoorzitter van de VVD Greetje van Gruting vandaag . “Gezien het programma zal de conferentie, in het beleven van de VVD, meer een committerend dan een informatief karakter dragen.” Doel is immers 7,5 miljoen euro te vinden die de nieuwe collegeplannen mogelijk maken. De fractie van de VVD heeft geen intentie om in dit proces te participeren. De VVD ziet het als oppositiepartij niet als haar taak met ideeën te komen voor het in stand houden van dit College van B & W. Of de andere oppositiepartijen deze uitnodiging ook in eerste instantie aan zich voorbij zullen laten gaan is nog niet bekend.

De VVD ziet de uitgewerkte plannen van het college komende maanden vol belangstelling tegemoet en zal daarover, nadat duidelijkheid is verkregen omtrent de toestemming van de Provinciale Staten, in de Raad met raadsleden en college in discussie gaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×