Monica Akihary

Betoverende muziek van Boi Akih trio

De X is inmiddels grotendeels verhuisd naar de Nieuwe Rijn 20b. Het wachten is nog op de aansluiting ADSL en dan kan men over naar het nieuwe kantoor, dat grenst aan de Tuinzaal van de Burcht Sociëteit. Voortaan wordt dit de definitieve concertlocatie. Zaterdag 3 februari presenteert De X het tweede concert van dit jaar. Een sfeervolle mix van virtuositeit, betoverende melodieën, en geraffineerde structuren en ritmes. De wortels van de fantastische zangeres Monica Akihary liggen diep in de Indonesische Archipel. De muziek van Boi Akih refereert subtiel aan Akihary’s Molukse afkomst. Door de bijdrage van de intrigerende componist, musicus en gitarist Niels Brouwer en de veelzijdige percussionist Bart Fermie (die o.a. heeft gespeeld met Randy Crawford, George Duke, Toots Thielemans) ontstaat een eigenzinnige muziek, met een uniek geluid en een geheel eigen sfeer.

De concerten worden omschreven als adembenemend, gepassioneerd en meeslepend. Een favoriete band van de X-programmeurs, die aanraden om deze kans het Boi Akih trio te ervaren niet te laten lopen!

Reserveringen: 071 -5123 568 of info@de-x.nl

Aanvang: 21.00 uur, entree € 12,-

Locatie: de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×