Drugsdealers aangehouden

De politie heeft gisteravond in Leiden-Noord drie mannen en een vrouw aangehouden. De 40-jarige Leidse vrouw en één van de mannen, een 30-jarige Leidenaar worden verdacht van het handelen in harddrugs. In de woning werd 15 gram wit poeder aangetroffen. De politie onderzoekt of dit cocaïne of iets anders is. Eén van de aangehouden verdachten, een 27-jarige man, was afnemer. Hij werd in zijn auto aangehouden nadat hij het adres had bezocht. Hij bleek een halve gram cocaïne in een wikkel bij zich te hebben. De vierde verdachte, een 34 jarige man, zat bij hem in de auto.

De afnemer en zijn inzittende zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De twee hoofdverdachten in deze zaak zitten nog voor het verdere onderzoek vast. De politie ging tot de actie over na een tip via MeldMisdaadAnoniem.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×