Enthousiaste sporters werken zich in het zweet voor het Willem Alexander Fonds.   

Work Out levert 11.000 euro voor Willem-Alexanderfonds

Afgelopen week is de jaarlijkse Work-Out, het sportieve evenement van het Willem-Alexander Kinderfonds, opnieuw tot een groot succes uitgegroeid. In een bomvol Holiday Inn Leiden werkten velen zich in het zweet ten bate van de zieke kinderen in het Leids Universitair Medisch Centrum. Met 11.000 Euro aan sponsorgeld werd het een avond waar de sporters trots op mogen zijn. Roelof Eleveld presenteerde voor de achtste keer het sportieve evenement ten bate van de kinderen in het LUMC. In de overvolle Amsterdam-Rotterdamzaal beet Borke Erades het spits af met een pittige steples. Daarna gaven Nina van Reden en Rosalie Geenjaar met veel enthousiasme aerobics. Als derde les gaf Nettie Roes Body Balance. Zij bracht de sporters tot rust met een betoverende presentatie.

De beker voor de sportschool met de meeste inschrijvingen was evenals vorig jaar voor Karel Cappel van Fun Fit Sportcentrum; Barends Sport verdiende de tweede plaats. In de pauze van de lessen werd Lydia Verheijen gehuldigd: zij bracht voor de vierde keer het meeste sponsorgeld mee, namelijk € 2.743,70. Daarmee verdiende ze een beker en een grote hoeveelheid loten. Bij de trekking van de loterij viel de hoofdprijs haar ook nog ten deel: een overnachting met champagneontbijt in de Hotel Restaurant Beukenhof, aangeboden door de Beukenhof. Het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het Leids Universitair Medisch Centrum bedankt alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers voor hun inzet én voor de opbrengst: ruim elf duizend euro!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×