ROOD reikt aanbevelingenrapport uit aan Lijbrandt

Op vrijdag 26 januari om 15.00u zal de Leidse jongeren organisatie van de SP, ROOD Leiden, haar aanbevelingenrapport aanbieden aan Lijbrandt. Lijbrandt is de internetprovider van de studentencomplexen in Leiden. In het aanbevelingenrapport staan de resultaten van de enquêtes die ROOD Leiden in de afgelopen maanden onder de bewoners van verschillende Leidse studentenpanden heeft gehouden. De uitreiking zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Lijbrandt in Hillegom. SP Tweede-Kamerlid Renske Leijten zal bij de uitreiking aanwezig zijn.   

Vooral over de kwaliteit van het internet van Lijbrandt zijn veel studenten niet erg te spreken. ROOD Leiden voorzitter Maaike Bergman:“De klachten gaan vooral over de uitval van het internet. We hebben in de afgelopen periode al gemerkt dat Lijbrandt verbeteringen heeft aangebracht, maar er blijven ‘zorgpunten’. Er is bijvoorbeeld onder veel studenten nog onduidelijkheid of ze nou over kunnen stappen op een andere provider of niet. We hopen dat Lijbrandt de klachten van de Leidse studenten serieus neemt.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×