Rechtswinkel helpt bij belastingaangifte

Naast de SP biedt ook de Leidse Rechtswinkel dit jaar hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Ook bij het aanvragen van een DigID kan de Rechtswinkel ingeschakeld worden. Deze code heeft iedere burger nodig als ze zaken willen doen met overheidsinstellingen via het internet. Medewerkers van de Rechtswinkel helpen niet alleen bij het invullen van de belastingaangifte maar er kan ook een beroep op hen gedaan worden bij het aantekenen van bezwaar tegen een opgelegde belastingaanslag, aanvragen van een betalingsregeling, kwijtschelding van een belastingschuld en bij de aanvraag van huur- en zorgtoeslagen.

Zodra mensen de jaaropgaaf binnen hebben, kunnen ze voor het maken van een afspraak contact opnemen met de receptie van de Leidse Rechtswinkel via telefoonnummer: 071-5141516. Meer informatie is te vinden op www.leidserechtswinkel.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×