Virtuoos gitaarspel van Harry Sacksioni in Leidse Waag

In de serie koffieconcerten van de Leidse Waag zal Harry Sacksioni, op 7 februari, met zijn soloprogramma het publiek wederom in de ban houden door zijn virtuoos en eigenzinnig gitaarspel. Zijn optredens in De Waag zijn zo succesvol, dat er een jaarlijkse traditie van gemaakt is. Sacksioni is al jaren een van de origineelste artiesten in het Nederlandse muziekleven, die zijn eigen composities speelt naast covers, waarin bekende nummers niet zelden met humor in een verrassend licht komen te staan. Het Leids Dagblad meldde: “Harry Sacksioni is een solist op eenzame hoogte … Toppunt van gezelligheid … Evocatief … Om verliefd op te worden … een gitaartovenaar”.

Aanvang: 20.15 uur Kaarten zijn te bestellen via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×