'Wij zweten, zodat zij hun zorgen een beetje vergeten!'

Onder dit motto zal op16 februari, van 19.00 tot 22.45 uur, bij Welness Centrum Vlietlijn een grote happening voor een goed doel worden gehouden in de vorm van een ‘Spinning Marathon’. De opbrengst van de marathon, die door eigenaar Bert Overbroek verdubbeld zal worden, is bestemd voor de kinderafdeling van het LUMC. 32 spinning-bikes worden verhuurd voor minimaal 75 euro. De 32 teams die het hoogste bod hebben gedaan op een spinning-bike worden door de organisatie toegelaten om deel te nemen aan de marathon. Een team kan maximaal uit vijf deelnemers bestaan (ieder deelnemer fietst dan drie keiharde kwartieren). Er kunnen dus maximaal 160 deelnemers actief mee doen.

Mocht men een team willen inschrijven (lid van Vlietlijn is geen voorwaard) of de marathon willen sponsoren neem dan snel contact op met Marco Scholten of Rob Faas. Mailen naar Vlietlijn kan ook info@vlietlijn.nl onder vermelding van: ‘Spinning Marathon’.

Welness Centrum Vlietlijn is gelegen aan de Zoeterwoudseweg 7h in Leiden en telefonisch te bereiken op: 071-5320350.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×