Automobilist rijdt door na aanrijding

Een 34-jarige automobiliste uit Leiderdorp, werd gisteravond op het kruispunt Lammenschansplein, Voorschoterweg, Europaweg aangereden door een automobilist die na de aanrijding direct doorreed. Omdat de vrouw het kenteken van de brokkenmaker had genoteerd, en getuigen hadden gezien welke richting hij op reed, kon de politie de automobilist, een 50-jarige Leidenaar, in een woning in Zoeterwoude aanhouden. Op het politiebureau verklaarde de man dat hij onder invloed van alcohol was en dat hij geen geldig rijbewijs had, omdat dit al eerder, ook wegens het rijden onder invloed, ongeldig was verklaard.Tegen de Leidenaar is proces-verbaal opgemaakt. De Leiderdorpse kon haar weg na de aanrijding vervolgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×