Vrouw bijna beroofd

Toen een 40-jarige Leidse vrouw gisteravond over de Broekweg fietste richting Veluwemeerlaan, passeerde zij ter hoogte van de brug naar het Molenaarspad drie jongens. Eén van hen greep haar tas en gaf er een ruk aan, waardoor de vrouw ten val kwam. Omdat zij begon te gillen en haar tas goed vasthield, vluchtte de dader onverrichterzake weg richting het station. De andere jongens vroegen hoe het met haar ging en verdwenen richting winkelcentrum de Kopermolen. Het slachtoffer heeft direct aangifte gedaan van de poging tot beroving, waarna de politie een zoekactie startte, helaas zonder resultaat. De politie verzoekt getuigen die iets gezien hebben dringend, contact op te nemen met de politie Leiden Noord via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×