Winnaar Grote Prijs van Nederland: 'Roosbeef' in Leiden

Vrijdag 16 februari presenteert de X de band Roosbeef in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht. Roos Rebergen werd gekozen tot beste singer-songwriter van Gelderland 2006 en won naast de 3FM Buzz Award ook nog de Grolsch Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriters. In de recensies wordt Roosbeef steeds geroemd om het eigen geluid, de sterke composities en de mooie, volle stem van zangeres en toetsenist Rebergen, die geïnspireerd wordt door, onder andere Rufus Wainwright en Lucinda Williams.

De band bestaat uit: Roos Rebergen – zang, toetsen, Tim – drums, Misha Veldhoen – bas en Reinier van der Haak – gitaar.

Reserveringen: 071 – 5123 568 of info@de-x.nl 

Aanvang: 21.00 uur, entree: 7,50 euro.

Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×