Cafébezoekers onwel door pepperspray

Afgelopen zondagochtend rond 02.00 uur zijn minstens 15 personen onwel geworden in een café aan de Nieuwe Beestenmarkt. De bezoekers klaagden dat ze last hadden van hun ogen en een prikkelende keel. Vermoedelijk is er in het café gespoten met pepperspray. Er werden direct ambulances ingezet die mensen ter plaatse behandelden, vier jongeren werden met oog- en ademhalingsklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De portier van het café heeft een 19-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn overgeleverd aan de politie, de man heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd.

Een grote groep cafébezoekers die ziek was geworden heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×