Poging beroving, benadeelde gezocht

De politie is op zoek naar een oudere man die op zaterdag 27 januari, rond 22.00 uur, op de Lammermarkt lastig gevallen werd door een getinte man. Een getuige zag dat de getinte man de oudere man bij zijn jas en keel vast pakte. Hij liep erop af waarop de getinte man de oudere man losliet en wegliep. De oudere man gaf aan dat de getinte man meerdere malen om zijn portemonnee had gevraagd. De man had niets afgegeven. De getuige belde de politie met het signalement van de verdachte. Agenten hebben de verdachte, een 24 jarige Leidenaar, aan de hand van het signalement op het Noorderplantsoen aan kunnen houden. De oudere man heeft echter geen aangifte gedaan bij de politie.

De politie verzoekt de man contact op te nemen met de politie van Leiden Midden via 0900-8844 zodat het dossier compleet gemaakt kan worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×