Drie Leidse jongeren organiseren hockeytoernooi

Op 9 April 2007 organiseren drie jongeren uit Leiden een hockeytoernooi voor het Kinderhartenfonds. Dit gebeurt onder de naam “HartScoop”. Hun streven is om ruim 10.000 Euro op te halen, waarmee het Kinderhartenfonds het onderzoek naar hartproblemen bij kinderen op jonge leeftijd kan verbeteren. Het HartScoop hockeytoernooi zal plaatsvinden op hockeyclub Alecto te Leiderdorp. Naast de toernooiwedstrijden zelf, zullen er tijdens het toernooi nog velen extra’s te doen zijn. Zo zullen er ’s middags clinics gegeven worden door topspelers uit de hoofdklasse van de KNHB. En kan men meedoen met een bodycombat.

Bovendien kan men continu genieten van live dj’s afgewisseld met special acts. Voor meer informatie : www.hartscoop.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×