Swift laat jeugd wielergeur opsnuiven

LRTV Swift houdt op woensdagmiddag 7 februari 2007 om 14.30 uur open huis voor jongeren van 7 tot en met 14 jaar. Op het Swift-parcours op park De Bult kunnen de jongeren kennis maken met alles wat met fietsen te maken heeft. Mountainbiken, crossfietsen, racefietsen, kortom alles met wielen en trappers komt aan bod. De nadruk bij deze kennismaking ligt op beheersing van de fiets. Belangstellenden hoeven alleen hun eigen fiets en een goed humeur mee te nemen.

Swift wil laten zien wat je allemaal met een fiets kunt doen en hoe leuk dat is. Jij denkt misschien wel dat je goed “loshandje” kan rijden? Of wil jij later Olympisch kampioen sprint worden? Wil jij ook wel eens door het zand en de modder fietsen? Of wil je gewoon weten waarom wielrenners een zeem in hun broek hebben en hun benen scheren? Kortom wil je kennis maken met alles wat met de wielersport te maken heeft? Deelname kost niets.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×