Op zoek naar eigen kampeerboer of - boerin

Op 3 februari organiseert Stichting Vrije Recreatie weer de welbekende SVR-Vakantiebeurzen met circa 300 standhouders uit binnen – en buitenland in de Leidse Groenoordhallen. Deze keer is het thema: ‘Zoek zelf je eigen kampeerboer en -boerin uit’ De beurs is voor het publiek geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Met het zachte weer van de winter nog niet eens achter de rug, voelt menigeen de vakantiekriebels de kop alweer opsteken. Het gevolg is, dat eerder dan in andere jaren, er nu al volop vakantieplannen worden gesmeed. Tweeduizend kampeerboeren in binnen – en buitenland, verenigd in de SVR bieden iedere recreant de vakantie, die het best bij hem of haar past. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor vijftigplussers heeft kamperen bij de boer veel te bieden.

Voor kinderen is het prachtig als zij de koeien uit de wei mogen halen of een ritje op een pony kunnen maken, maar ook voor gezinnen zonder kinderen is een vakantie bij de boer genieten van rust en ruimte voor een betaalbare prijs.

Groenoordhallen, Willem de Zwijgerlaan 2, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×