Open dagen ROC

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari kunnen vmbo- en havoleerlingen die een opleiding willen volgen, een bezoek brengen aan de Talent Masters van het ROC Leiden. Alle mbo-locaties zijn dan geopend. Leerlingen die al weten welke opleiding zij willen volgen, kunnen daar informatie over inwinnen bij de betreffende mentoren, docenten en leerlingen, die te vinden zijn op alle opleidingslocaties. Ook zijn er leerbedrijven aanwezig die meer over de diverse beroepen kunnen vertellen en de leerlingen mogelijk zelfs een leerwerkplek kunnen aanbieden.

Wie nog niet weet welke opleiding hij of zij wil volgen, is welkom op Ter Haarkade 6a, waar een grote opleidingenmarkt wordt gehouden. Op deze markt is informatie te vinden over alle ruim 200 mbo-opleidingen van het ROC. Ook kunnen belangstellenden er een gratis persoonlijk opleidingsadvies krijgen, of een talenttest doen. Wie zijn keus gemaakt heeft, kan zich meteen voor de gewenste opleiding inschrijven. De Talent Masters zijn op vrijdag 9 februari geopend van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 10 februari van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie over de Talent Masters en ROC Leiden is te vinden op www.rocleiden.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×