VPM BIO even in Sidac Studio

Op 2, 3 en 4 februari is het veelzijdige werk van kunstenaar ‘VPM BIO’ te zien in SIDAC STUDIO aan de Hoge Woerd. ‘VPM BIO’ is kunstenaar, beeldend dichter, uitgever en kunsthandelaar, die zijn werk vormgeeft doormiddel van Fotografie, Poëzie en C-prints. De beroemde fotograaf Henri Cartier-Bresso heeft wel eens gezegd, dat fotograferen als een messteek werkt. De foto is uniek op dat ene, bepaalde ogenblik, niet iets daarvoor of daarna, het is een beslissing en een keuze van het moment. Schrijven is omzichtiger, de woorden worden gekneed naar de hand van de dichter. Het werk van ‘VPM BIO is gedurende drie dagen te zien tussen 13.00 en 17.00 uur, maar even dus.

Sidac studio, Hogewoerd 77, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×