'De pelgrimstocht naar het Zelf', lezing over zin van leven

Het is tegenwoordig heel normaal ieder jaar op vakantie te gaan; soms gaan mensen zelfs op reis naar een ver land om ‘zichzelf’ tegen te komen. Volgens de Stichting Isis reizen echte reizigers, niet alleen naar andere landen, maar ook in zichzelf namelijk in en met het bewustzijn. Dit is een heel mysterieuze reis, die zich misschien niet beperkt tot een leven of deze uiterlijke aarde. Waar die reis heen leidt, wordt besproken in de lezing: ‘De pelgrimstocht naar het Zelf’, georganiseerd door de Stichting Isis aan de Haagweg 14 in Leiden.

De lezing vindt plaats op 7 februari en begint om 20.15 uur precies. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de toegang is gratis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×