Extra Vert open moderne tuinwinkel in Voorschoten

Extra Vert heeft deze week een tweede winkel geopend in tuindesign-centrum “Veurst” aan de Veurseweg 203b te Voorschoten. “Een uniek nieuw concept, dat moet dienen als een alternatief voor de gangbare tuincentra,” aldus eigenaar Machiel Vlieland die ook aan de Langebrug in Leiden een winkel in tuindesign heeft. “Bij ons vindt de consument naast de presentatie van exclusieve tuinontwerpen een groot assortiment design meubilair en verlichting voor buiten. Van sfeervol meubilair uit Frankrijk tot sterke, strak ontworpen plantenbakken uit Zwitserland. De moderne tuinverlichting komt van het Rotterdamse Dexter design.” In tuindesign-centrum “Veurst” zijn naast Extra Vert ook stratenmakersbedrijf De Boer uit Leiden en Randstad Flower Promotion uit Voorschoten gevestigd.

Bij de nieuwe winkel bevindt zich ook een grote showtuin van meer dan 2000 m2, waar inspiratie kan worden opgedaan en verschillende materialen bekeken kunnen worden. In het voorjaar komt er ook een collectie hardstenen tuintafels en buitenkeukens bij en een uitgekiende collectie tuinplanten.

Extra Vert Voorschoten is gevestigd in een oude kas die is verbouwd tot een moderne tuinwinkel en ligt pal tegenover restaurant “De Gouden Leeuw”. De acht jaar geleden geopende winkel aan de Langebrug 87a in Leiden blijft bestaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×