Informatieavond verbreding A4

Halverwege dit jaar start BAM Civiel in opdracht van Rijkswaterstaat met de verbreding van de A4 tussen Burgerveen en Leiden. Voor inwoners die nabij de A4 wonen, bedrijven en belangstellenden, organiseert Rijkswaterstaat op woensdag 14 februari hierover twee informatiebijeenkomsten. Beide bijeenkomsten beginnen met een presentatie van de laatste stand van zaken door Rijkswaterstaat. BAM Civiel licht hierna de grote lijn van de werkzaamheden toe. Gedetailleerde informatie over de werkzaamheden is helaas nog niet bekend. Na de presentaties krijgen de aanwezigen gelegenheid om vragen te stellen. Er zijn hiertoe ook vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig.

De eerste bijeenkomst vindt plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en de tweede tussen 19.30 en 21.30 uur. Beide bijeenkomsten worden gehouden in De Eendenkooi, Kooikersplein 1 te Zoeterwoude-Rijndijk. Meer informatie over de verbreding is te vinden op www.rijkswega4.nl.  

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×