Lijstverbinding GroenLinks en SP Zuid-Holland

GroenLinks en de SP zijn voor de aankomende provinciale verkiezingen in Zuid-Holland een lijstverbinding aangegaan. Zo’n lijstverbinding is van belang bij het verdelen van de restzetels na de verkiezingen op 7 maart 2007. Grote partijen maken meer kans op een restzetel dan kleine. Door de krachten te bundelen vergroten de SP en Groen Links allebei hun kans om een restzetel te behalen en wordt de kans kleiner dat deze bij de partijen rechts en in het midden terecht komt.

Lijsttrekker Bart Vermeulen van de SP: “Het is tijd dat er aan dit rechtse collegebeleid een einde komt, daarom is iedere zetel van groot belang.” Oscar Dijkhoff (GroenLinks): “Met meer zetels links van de PvdA komt er zeker een socialer en groener beleid.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×