Eigentijdse muziek uit de 'New Orleanskeuken'

Donderdag 15 februari speelt de La Vida New Orleans Jazz Band in de Fontijnzaal in de Leidse Burcht.  La Vida New Orleans Jazzband is een van de weinige jazzorkesten in Nederland, die eigentijdse muziek uit de ‘New Orleanskeuken’ brengt. De band maakte tournees met New Orleansmusici, zoals Louis Nelson, Sam Lee, Sammy Rimmington en Milton Batiste. De regelmatige contacten met de Olympia Brass Band uit New Orleans bezorgde de La Vidamuzikanten een eigen kijk op deze muziek. Door de enthousiaste inzet van de muziekanten van La Vida New Orleans Jazzband zijn ze, zowel nationaal als internationaal, graag geziene gasten zijn op alle grote festivals.

De band bestaat uit:Adam Olivier trompet, Jasper van Pelt trombone, Roelof Jan Brouwer klarinet/sax, Emile van Pelt piano, Koos Albers bas en Sebastiaan Kaptein drums.

Meer info: www.musicfrom.nl

Aanvang 21.30.Toegang 5 euro Organisatie Burcht www.leidsjazztrio.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×