PvdA vindt klacht over campagne 'van de zotte'

“Het zou van de zotte zijn als je als politieke partij niet eens meer zelf mag bepalen welke tekst en foto’s je op je verkiezingsposters zet,” aldus plv. fractievorzitter Henny Keereweer van de PvdA in reactie op de klacht die verschillende tram-tegenstander gisteren indiende bij de referendumkamer: “We laten ons de mond niet snoeren.” Volgens de tegenstanders is de ‘rglja’ van de PvdA, waarin de tram naar het strand gaat, misleidend. Keereweer bestrijdt dat: “Wat ons betreft wordt het een tram naar het strand of hij komt er helemaal niet.”

Volgens Keereweer merkt zijn partij in de stad dat de discussie de JA-kant op kantelt. “Steeds meer mensen zijn vóór de RGL, juist omdat je er op een milieuvriendelijke manier in een kwartier mee naar het strand kan. Blijkbaar constateren de tegenstanders dat ook. Tegelijkertijd hebben deze partijen geen uitgewerkt alternatief voor de RGL.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×