Leidse overleden na aanrijding met bus

Een 50-jarige vrouw uit Leiden is vrijdagavond om het leven gekomen na een botsing met een lijnbus op de Stierenbrug (Leiderdorpse brug) bij de Persant Snoepweg in Leiderdorp. De aanrijding ontstond op vrijdagavond, rond 18.35 uur. De vrouw reed in haar auto over de Persant Snoepweg in de richting van de Hoge Rijndijk. Zij haalde een aantal auto’s aan de linkerkant in. Op dit moment kwam er een lijnbus aanrijden uit tegenovergestelde richting.

De vrouw klapte frontaal op de lijnbus, zij is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Door de botsing raakte een aantal buspassagiers gewond. Zij werden ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. De verkeerdienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar het ontstaan van de aanrijding. Tijdens het onderzoek en de afhandeling van de aanrijding werd de brug afgesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×