foto: Marco Breedveld

Hetpaarddatvliegt: Nietmisschien

Op de laatste dag van de voorjaarsvakantie, 25 februari, speelt er een bijzondere jeugdvoorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar in het LAK Theater: ‘Nietmisschien’ door theatergroep ‘Hetpaarddatvliegt‘. Het thema ‘Wegdromen of opletten op school?’ gaat over Kaat, die in groep drie zit en vooral moet stilzitten en opletten, terwijl er zoveel gedachten door haar hoofd spoken. In Kaat’s hoofd woont vriendje Cas, die leren maar helemaal niets vindt. ‘Nietmisschien’ is een spannende, humoristische voorstelling over praten, dyslexie en hoe een kind de wereld zich heen ordent. Een schitterende vondst in deze voorstelling is de kast met deurtjes, die het hoofd van Kaat weergeeft.

Aanvang: 15.00 uur; kaarten zijn telefonisch te bestellen op: 071-5124890 of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×