Joost den Draaijer eenmalig terug, op Radio West

Joost den Draaijer (Willem van Kooten), zakenman, muziekuitgever en vooral bekend als discjockey zal morgen te gast zijn in het Radio West-programma ‘Ik hou van Holland’. Voor presentator Rob van Hoogenhuizen van Radio West zal het geen gemakkelijke opgave worden. Hoogenhuizen: “Ik zit niet snel met mijn mond vol tanden, maar spraakwaterval Willem kun je gewoon niet bijhouden. Daarnaast is het toch gewoon geweldig dat ik samen met Joost den Draaijer een radioprogramma mag maken. Hij is onder meer de bedenker van de top 40 en daarmee maakte hij radio Veronica razend populair”.

In het programma ‘Ik hou van Holland’ komen regelmatig Nederlandse gasten langs, die live mee presenteren, zingen of op een andere manier het middelpunt van de uitzending vormen. Zo werd componist en arrangeur Piet Souer enkele weken geleden in de uitzending compleet verrast door onder meer Lenny Kuhr, Saskia en Serge en José van de groep ‘Luv’. Hoogenhuizen: “Elke week doen we wel iets geks dat ik soms pas een dag voor de uitzending bedenk. Dat maakt het programma uniek”.

‘Ik hou van Holland’ is elke zaterdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur te beluisteren op Radio West.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×