Radius en Thuiszorg Groot Rijnland gaan samenwerken

Stichting Radius en Stichting Thuiszorg Groot Rijnland spreken zich uit tot niet vrijblijvende samenwerking. Daartoe ondertekenen zij op donderdag 1 maart een raamovereenkomst tot samenwerking. Uitgangspunt van de samenwerking tussen beide stichtingen is dat klanten en indirecte klanten, zoals de gemeente, hierbij voordeel ondervinden. Radius en Thuiszorg Groot Rijnland erkennen elkaars producten en diensten en gaan ervan uit dat deze elkaar onderling aanvullen. De reeds bestaande samenwerkingsproducten en –diensten, onder meer dagverzorging, mantelzorgondersteuning, thuisadministratie, alarmering en boodschappenplusdienst, worden met het tekenen van de raamovereenkomst geformaliseerd.

De organisaties gaan tevens investeren in het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Hierbij beperken beide instellingen de te leveren (nieuwe) producten en diensten niet op basis van leeftijd of werkgebied. Ten slotte zullen de samenwerkingspartners onderzoeken of er efficiencyvoordelen kunnen worden behaald bij diverse ondersteunende diensten, zoals huisvesting, personele zaken en scholing.

De ondertekening van de raamovereenkomst tot samenwerking heeft plaats op donderdag 1 maart om 16.30 uur. Locatie: kantoor Thuiszorg Groot Rijnland, Verbeekstraat 19-21, 2332 CA Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×