foto: Joep Lennarts

'Le Black avec Noir' zwartgallige danskomedie door 'LaMelis'

Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart treedt de dansgroep ‘LaMelis’ op in het LAK Theater met ‘Le Black avec Noir’, een dansvoorstelling waarin kluchtige scènes afgewisseld worden door tragikomische choreografie. Dansgroep ‘LaMelis’ wordt gevormd door een kleurrijk gezelschap. Vorig seizoen danste de groep ‘Le Temps de Isomo’ in een absurd sneeuw-aquariumlandschap met wonderlijke verwikkelingen in de sfeer van Alice in Wonderland. ‘Le Black avec Noir’ wordt door choreografe Helma Melis zelf ‘hoogdravende dans in het zwart gelakte’ genoemd. Het is altijd weer een verrassing wat Melis met haar onbegrensde fantasie bedenkt.

Aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071-5124890 of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×