Brandstichting school Leiden op RTV West

De politie is een onderzoek gestart naar de brand die ontstond in een school aan de Antoinette Kleynstraat in Leiden. De brand vond plaats op zondag 18 februari rond 15.10 uur waardoor het gymlokaal en de kantine uitbrandden. Aankomende woensdag 28 februari schenkt de politie in het programma Team West van RTV West aandacht aan het onderzoek. De politie wil in contact komen met mensen die meer weten over de 4 á 5 jongens die de avond ervoor, zaterdag 17 februari, houten paletten het dak van de school op zouden hebben gesleept. Op zondag is er gezien dat twee jongens van het dak zijn weggerend.

Mogelijk zijn er meer getuigen die op de bewuste zaterdagavond of zondagmiddag verdachte situaties hebben gezien, hen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche van Leiden. Dit kan via het algemene politienummer, tel: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×