Van opera tot goocheltoeren in Café Favoriet

Met trots presenteert Café Favoriet op dinsdag 27 februari voor het eerst in zijn bestaan, een goochelaar: Tilman Andris, die enkele eeuwenoude verbluffende trucs zal laten zien: “U gelooft niet wat u ziet en u ziet niet wat u gelooft!” Daarnaast zal de Leidse componist Warner van Esch, van wie in het verleden enkele opera’s in het LAK Theater zijn opgevoerd, fragmenten uit zijn opera’s laten horen. De zeer productieve dichter Frans Terken leest enkele van de beste gedichten uit zijn onlangs verschenen bundel voor en Ton Jansen, eveneens dichter, laat een selectie van zijn werk horen.

Arts en levensgenieter Tomey, speelt piano en basgitaar met muziek van Chopin tot de Beatles, Ramses Shaffy, Billy Joel en vooral Brian Wilson. Kortom het wordt een boeiende en vooral afwisselende avond in Café Favoriet.

Aanvang 20.30 uur; de toegang is gratis.

Foyer van het LAK Theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×