360 bowlers komen naar Leiden

Van zondag 4 tot en met zondag 11 maart vindt onder auspiciën van het NOC*NSF en de Nederlandse Bowlingfederatie het grootste bowlingtoernooi van Nederland, de Delft Open plaats. Hoewel de naam anders doet vermoeden, wordt dit toernooi op Leidse bodem gespeeld en wel in Bowlingrestaurant Menken aan de Kenauweg 10, dat tien banen bezit. Hiertoe is besloten omdat het toernooi te groot is voor de Delftse bowlgelegenheden.

De 360 bowlers die afkomstig zijn uit binnen- en buitenland, strijden tijdens dit toernooi om het prijzengeld en boven alles om de fel begeerde titel van het Delft Open. Dit doen zij op maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 24.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 19.00 uur.Bijzonder is dat de winnende mannen en vrouwen, die elk een eigen eindstrijd kennen, een gelijke beloning ontvangen.Na elke serie wedstrijden wordt de ranking bijgewerkt en gepresenteerd op beeldschermen die in het Bowlingrestaurant hangen. Ook op www.delftopen.nl is de ranking volledig te volgen. Bovendien ontvangen de 15 hoogst genoteerde spelers hun ranking per SMS.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×