Poëzie-avond in de Linkse Kerk

Op zaterdag 3 maart organiseert “Dichtbij” opnieuw een poëzie-avond in de zaal van de Linkse Kerk aan de Hooglandse Kerkgracht 4. Vanaf 20:00 uur is er een afwisselend programma van gesproken woord op muziek, poëzie en cabaret. Het eerste optreden is van podiumact “The Weak and the Strong”: een soloproject dat vooral is geïnspireerd op het werk van Michael Gira (Swans, Angels Of Light, Young God Records). Vervolgens is er een optreden van ‘The Free Flow’: een project van een collectief van 6 kernleden, die regelmatig muziek maken zonder af te spreken wat ze gaan doen. Bas, drums, keyboard, gitaar, percussie en zang zijn terugkerende elementen. De derde podiumact, ‘D.O.M.’, bestaat uit een dichter die met twee muzikanten een mix van folk en electra ten gehore brengt.

Tevens is er een optreden van de Haagse dichter Harry Zevenbergen. Na de pauze (vanaf circa 21.30) zijn ook ongeplande acts en gastoptredens welkom. De toegang tot de poëzie-avond is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×