Drie jongens aangehouden wegens mishandeling

De politie van Leiden heeft op dinsdag 27 februari rond 20.10 uur driejongens aangehouden op de Willem Barentszstraat op verdenking van hetmishandelen van een onbekend gebleven jongen. Een politieagent die in debuurt was, kon de drie aanhouden nadat een getuige hen aanwees alsverdachten.

De jongens, twee Leidenaren van 15 jaar en een 16-jarigeLeiderdorper, werden overgebracht naar het politiebureau waar zij gehoordwerden. De jongens verklaarden in groepsverband een jongen op een fiets tehebben lastiggevallen. Ze zouden hem achtervolgd hebben en de jongen vanzijn fiets af hebben getrokken en hem met de vuist hebben geslagen.De politie heeft nog geen aangifte en is op zoek naar de jongen diemishandeld is. De jongen wordt gevraagd contact op te nemen met de politievan Leiden Midden via 0900-8844 of zich te melden bij het bureau aan deVolmolengracht (zijstraat van de Langegracht).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×