Politie houdt Leidenaar aan wegens bedreiging

De politie van Leiden heeft een 24-jarige Leidenaar aangehouden opverdenking van het bedreigen van een onbekend gebleven vrouw en eenbeveiligingsmedewerker van het ziekenhuis.Op dinsdag 27 februari meldde een getuige dat een vrouw op de Bargelaaneen klap had gekregen van een man die ineens in woede ontstak. De manschold haar uit waarop de getuige riep dat zij de politie zou bellen. Deverdachte rende vervolgens weg in de richting van het ziekenhuis.

De getuige meldde het incident aan de beveiligingsmedewerker van het LUMC diede man aansprak. Daarop bedreigde de verdachte de beveiligingsmedewerker.Op dat moment kwam de politie aan die de verdachte aanhield. De verdachteis ingesloten, tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×