Optreden van Beáta Pálya & Friends in Tuinzaal

De X presenteert zaterdag 10 maart een optreden van Beáta Pálya, de nieuwe ‘cross-over-zangsensatie’ uit Hongarije. Pálya, half Hongaars, half Romaans opende de Culturele Olympische Spelen van Athene. Zij studeerde Indiase en Perzische klassieke zang en schreef de muziek voor de nieuwe film ‘Transylvania’ van Tony Gatlif, waarin ze zelf meespeelt. Pálya wordt begeleid door haar nieuwe 4-koppige band, bestaande uit: András Dés – percussie, Balázs Szókolay – doedelzak, fluit, saxofoon, Miklós Lukács – cimbaal en Csaba Novák – akoestische basgitaar.

Met een mix van Romaanse-, Balkan- en Hongaarse invloeden creëren ze een geheel nieuwe sound; een unieke mengeling van traditionele Hongaarse muziek, zigeunermuziek en gezongen poëzie met een knipoog naar Indiase muziek.

Aanvang: 21.00, reserveringen: 071 – 5123 568 of info@de-x.nl

Tuinzaal van Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×