Mannen aangehouden

De politie heeft donderdag 1 maart rond 03.30 uur op de Lusthoflaan een 28-jarige man uit Leiden en een 31-jarige man uit Katwijk aangehouden. Dit gebeurde na een melding van een bewoner aan de Kooihof dat een man in zijn tuin had gelopen. De agenten besloten een auto die daar in de omgeving reed te controleren. Naast deze mannen trof de politie in de auto een autoradio zonder frontje en enkele portable DVD-schermen. Eén van de mannen had daarnaast nog een mobiele telefoon op zak die op 3 februari bij een woninginbraak was gestolen.

Ook klopte er iets niet met het rijbewijs van de bestuurder en stonden er nog enkele te betekenen vonnissen open. De mannen zijn voor het verdere onderzoek ingesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×