Avontuurlijk a-cappella in Leidse Waag

‘Mezzo Macho’, een vocaal ensemble dat uit vier mannen bestaat, presenteert in de Leidse waag het programma ‘De Oogst’ met succesnummers van de afgelopen jaren.  De zangers, die al sinds 1990 samenzingen, brengen verschillende, vrolijke en afwisselende stijlen uit de muziekgeschiedenis. Zo kunnen zij in één nummer moeiteloos overschakelen tussen pop en country of tussen klassiek en jazz. Met deze stijlwisselingen zetten zij bekende klassiekers in een nieuw licht, waarbij de heren parodieën niet uit de weg gaan, zoals ‘I Will Survive’ moeiteloos ‘Ik wil er vijf’ wordt. Ook eigen nummers staan op hun programma met teksten uit allerlei bronnen, van Shakespeare tot Winnie The Pooh.

‘Mezzo Macho’ maakt naam met avondvullende programma´s in theaters en op festivals, zowel  nationaal als internationaal. Het ensemble oogstte lovende kritieken met ‘P Capella’, een programma met liedjes van Drs. P.

Woensdag 7 maart, aanvang: 20.15 uur.

Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal worden gereserveerd 071-513 17 04 of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×