Kennismaken met wandelen en hardlopen bij LRRC

De Leiden Road Runners Club biedt vanaf 1 maart een kennisarrangement van 12 weken aan. Hardlopers en sportieve wandelaars kunnen de komende tijd meetrainen voor de Leiden Marathon die op 9 (wandelen) en 10 juni (hardlopen) plaatsvindt. Wie sportieve voornemens heeft of eens wil kijken hoe het bewegen in groepsverband bevalt, kan hiervoor bij de Leidse hardloop- en wandelvereniging terecht.

Het kennismakingsarrangement loopt van 1 maart tot en met 10 juni en kost € 15,-. Voor dit bedrag kan men deelnemen aan alle clubtrainingen bij de LRRC en gebruik maken van de faciliteiten in het clubhuis.

De hardlooptrainingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag om 18.30 uur en op dinsdag- en vrijdagochtend om 9.30 uur. De trainingen sportief wandelen zijn op maandag- en donderdagavond om 18.30 uur en op dinsdag- en vrijdagochtend om 9.30 uur. De kantine is vanaf een half uur voor aanvang van de training geopend. Het motto van de club is ‘vrijheid-blijheid’ en men kan dan ook zo vaak trainen als men wil en op elke willekeurige dag(en).

Aanmelden voor het kennismakingsarrangement kan tot en met 31 maart door een e-mail met naw-gegevens te sturen naar evenementen@lrrc.nl of telefonisch bij Peter Blom, 06-53312111 of bij José Mesman, 06-51325250. Ook kan men zich tot en met 31 maart 15 minuten voor aanvang van de training melden bij de Leiden Road Runners Club. Het inschrijfgeld dient betaald te worden wanneer men de eerste keer komt trainen.

Het clubhuis bevindt zich in sportcomplex De Vliet aan de Voorschoterweg in Leiden, telefoonnummer 071-5765924, www.lrrc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×