Regisseur GTST geeft workshop bij 'The Young Ones'

‘The Young ones’, de jongerenafdeling van de Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL), heeft onlangs, op 12 februari, haar eerste bijeenkomst gehad en heeft veel plannen voor de toekomst. Zo gaan zij zich bezighouden met het maken van videoclips, reportages, documentaires en korte speelfilms. De noodzakelijke (semi) professionele video- en geluidsapparatuur wordt door de LVSL ter beschikking gesteld. Daarnaast dient er ook voldoende aandacht besteed te worden aan kennis en vaardigheden op filmgebied, zoals het maken van een goede verhaallijn en de moderne dynamische montage. In dit kader geeft Annemarie Mooren, regisseur van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ op 12 maart een workshop bij ‘The Young Ones’.

Mooren heeft ook meegewerkt aan verschillende andere tv programma’s en films, zoals ‘Oud Geld’, ‘Kinderwereld’ en een documentaire over kinderen in Banja Luka, Bosnië. Na haar opleiding op de Agnes Scholengemeenschap in Leiden heeft zij vele cursussen gevolgd zoals: Cabaret, onder leiding van. Karin Bloemen en Wil Vermeer, acteren voor de camera, meercamera regie assistentie, scenario schrijven, documentaire, basisleergang en dramaschrijven. Mooren zal vertellen over haar werk als regisseur, hoe het werkt op de set, wat belangrijk is bij een goede verhaallijn en ook zal zij handige tips geven voor het maken van een goede film. Iedereen tussen de 20 en 45 jaar die meer wil leren over videofilmen is van harte welkom.

Aanvang 20.00 uur; zaal open vanaf 19.30 uur. Voor meer inlichtingen en/of aanmelden: Petra van Dinter, 06-52718147 – petravnd@hotmail.com, of Toon Verhoeven, 071-5424431 – toon@mac.com

Buurtcentrum Vogelvlucht, Boshuizerlaan 4, Leiden. (Naast de Vijf Meihal).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×