Gratis naar An Inconvenient Truth

De gemeente Leiden en de Milieudienst West-Holland, stellen belangstellenden vier weken in staat om gratis de film An Inconvenient Truth te bekijken.In deze Oscarwinnende film laat voormalig vice-president van Amerika Al Gore zien, dat het klimaat door toedoen van de mens in rap tempo verandert, met alle gevolgen van dien. Uitgangspunt van de film is dat er zo snel mogelijk iets moet gebeuren om de klimaatsveranderingen tegen te gaan, omdat dat nu nog betaalbaar is en binnen enkele jaren niet meer. De film schept echter geen doemscenario en roept mensen op om tot actie over te gaan.

An Inconvenient Truth is vanaf aanstaande donderdag vier weken lang gratis te bekijken in het Trianon Theater aan de Breestraat. Op maandag tot en met vrijdag begint de film om 18.30 uur en in het weekend om 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×