Website Leiden uitgebreid met Leiden in cijfers

Het Bureau Beleidsinformatie, Onderzoek en Advies van de gemeente Leiden heeft de gemeentelijke website sinds vandaag uitgebreid met het onderdeel Leiden in cijfers.Dit onderdeel bestaat uit de twee onderdelen Leiden per thema en Leiden per district.

Leiden per thema biedt statistische informatie over onder andere de Leidse bevolking, sport, welzijn en zorg en onderwijs en jeugd.Leiden per district verschaft informatie over de tien districten waarin Leiden is verdeeld. Per district is informatie te vinden over de ligging, de bevolking en het wonen. Ook kan de situatie in de verschillende districten met elkaar vergeleken worden op onderwerpen als het opleidingsniveau, het percentage autochtonen en allochtonen en het opleidingsniveau.Leiden in cijfers is te vinden via www.leiden.nl/statistiek. Alle gegevens zijn te downloaden in Excel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×