Autoinbreker rijdt onder invloed

De politie heeft woensdag op de Bachstraat een 44-jarige man uit Leiden aangehouden. De politie was op zoek naar hem en zijn auto waarin hij reed, nadat er rond 02.20 uur aan de Corellistraat was gezien dat hij daar in een geparkeerde auto inbrak. Een ruit werd ingeslagen. Een buurtbewoner zag dit en belde de politie. Aan de hand van het signalement en de beschrijving van de auto waarin hij weg was gereden, wist de politie hem op de Bachstraat te acherhalen.

De eigenaresse van de auto waarin was ingebroken werd verrast door een belletje van de politie, maar mist tot op heden nog niets uit de auto. De verdachte is voor het verdere onderzoek ingesloten

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×