Raadsvergadering start met hindernissen

Door een storing in het geluidssysteem in de raadszaal was het gisteravond tijdens de raadsvergadering alleen mogelijk te spreken door de micorofoon van de voorzitter en de microfoon vanaf het spreekgestoelte. Alle persoonlijke microfoons en interuptiemicrofoons waren door nog onbekende reden niet te gebruiken. De huishoudelijke dienst heeft nog geprobeerd het probleem ter plekke te verhelpen, maar dat lukte niet. Het hele systeem moest later opnieuw worden opgestart waarvoor een kleine schorsing van de vergadering nodig was.   

Na een kleine schorsing was het geluidsprobleem rond 20.45 uur weer verholpen en kon de vergadering eindelijk goed op gang komen.

Wel was vergeten de kussentjes voor de fractie-assistenten en duo-raadsleden neer te leggen. Vorige keer ging dat nog goed en nu was men het al vergeten.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×